Inloggen om een bestelling te plaatsen >> Vertel verder >>   

  HerbalTopper.nl Herbalife
Welkom
Direct bestellen
Inlogcode aanvragen
Waarom IDEAL
Afslanken
Producten
Mijn ervaringen
FAQ
Meer Herbalife
Werken
Contact
Herbalife Nederland
Voorwaarden

  Nieuwsbrief


 
Meld u aan voor onze nieuwsbrief:
Naam:
E-mail:

  Gastenboek

Ik vind het een heel klantvriendelijke website. Het ziet er heel ... lees meer >>
30-01-2009


Ik ben ontzettend tevreden over de Herbalife ben al vele kilo`s ... lees meer >>
29-01-2009

 Plaats een bericht >> 


Welkom  

Voel het verschil met Herbalife Formula 1
Gewichtsbeheersing kan een uitdaging zijn. De Herbalife Formula 1 helpt u uw calorie-inname overzichtelijk te houden en laat u langer voldaan voelen zonder dat u aan vitaliteit inboet. U kunt zich dus helemaal richten op het behalen van uw ideale vorm of gewicht.

Herbalife heeft miljoenen mensen over de gehele wereld geholpen om hen dromen waar te maken door levenskwaliteit te verhogen met behulp van innovatieve voedingssupplementen. Naast gewichtsbeheersing vindt u bij Herbalife ook supplementen om vitaler te leven, supplementen voor mensen met een actief of sportief leven en supplementen voor een gezonder hart.

adres.gif

 

Herbalife al meer dan 26 jaar vertrouwd...
Stel u eens voor dat u zich geweldig voelt...

Uitgebalanceerde voeding is de sleutel! Velen van ons kunnen, ondanks dat we weten dat het niet goed is voor ons lichaam, snel en gemakkelijk voedsel niet weerstaan. Dat voedsel bevat vaak veel vet, suiker, calorieen en/of zout en vaak weinig essentiele voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft.  Herbalife biedt lekkere en handige voedingsoplossingen die u op het juiste spoor kunnen brengen naar het bereiken van uw beste prestaties!

De succesformule van Herbalife
:
*Bereik en behoud een ideaal gewicht door Herbalife Formula 1 en de kernproducten van Herbalife te gebruiken als onderdeel van een gezond en actief gewichtsbeheersingsprogramma.
*Beweeg regelmatig, eet voldoende fruit en groente en drink genoeg water, elke dag.
*Ondersteun uw gezonde, actieve levensstijl met de aanvullende producten van Herbalife, varierend van lekkere snacks tot warme en koude dranken.
*Doorgaande steun en begeleiding van mij, uw Herbalife Coach. (Indien wenselijk)

Als ervaren onafhankelijk Herbalife distributeur ben ik uw coach en indien u dat wenst bied ik u graag motiverende ondersteuning bij het behalen van uw doelen. Als u een vraag heeft over een product of op zoek bent naar ondersteuning neemt u dan gerust contact met mij op. Ik zal u met plezier informeren en mijn kennis met u delen.
ingrid.jpg
© 2007 - 2009 HerbalTopper.nl Herbalife | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden
sitemap | rss | powered by mijnwebwinkel.nl